Anouk Yve: werken op locatie

  Terwijl ik deze post samenstel kijk ik tevreden uit over de skyline van East Londen. Dat is inderdaad even cryptisch als het klinkt. Ik merk da

Lees ook

 

Terwijl ik deze post samenstel kijk ik tevreden uit over de skyline van East Londen.  Ik verblijf in Shoreditch House, een exclusieve private members club voor creatieve metgezellen wereldwijd.

Dat is inderdaad even cryptisch als het klinkt. Hier in Shoreditch House komt de crème de la crème van mensen uit de tech-, fashion- en muziekindustrie. Werken (of ‘hot desken’ zoals je dat hier in Londen noemt) doe je aan grote tafels, waar ’s avonds op wordt getafeltennist, of op één van de loungebedden bij de rooftop pool. Ik kom hier graag. Om avondjes door te zakken met vriendin E. bijvoorbeeld – of wanneer ik aan een groot project werk.

Ik merk dat ik hier veel productiever ben dan thuis. Omgeven door een creatieve buzz focus ik me op mijn laptop en raas ik door mijn mails. Af en toe kijk ik stiekem over het scherm naar het modevolk dat voorbij flaneert. Het schijnt dat Tom Cruise hier komt en wacht eens, is dat niet Jeremy Piven (a.k.a. Ari Gold) van Entourage? Ik zou willen dat ik hier vaker kon komen, maar een membership kost al snel €1.000,-  per jaar en is alleen mogelijk met twee ‘recommendations’ van andere leden. Misschien moet ik mijn laptop even laten voor wat het is en mezelf mengen in de meute. Wie weet netwerk ik mezelf dan wel permanent naar binnen. “Jeremy, wacht even…!”

 

Meer verhalen en outfits vind je op mijn blog Anouk Yve: anoukyve.creatorsofdesire.com

Vandaag draag ik
Leren jasje: Caroline Blomst
Shirt : The Hip Tee
Rok: H&M Trend
Ketting : vintage
Heels: Tamara Mellon
Clutch: Rayban brillenkoker. 

Laatste nieuws

Zie ook