Dionne’s beautydagboek: wat we van strippers kunnen leren

    Een doodgewone zondag. sucker voor gember. 3. Deze vond ik in New York en is misschien wel mijn grootste scrubliefde.

Lees ook

 

 

Een doodgewone zondag. Vriendin Jan en ik hebben een diepzinnig gesprek over beauty. Wat is de mooiste kleur lipstick, hoeveel laagjes mascara voordat het gaat klonteren en wat is nou echt de beste gezichtscrème? Het gesprek gaat verder over scheren. Ze schuift dichterbij en fluistert in mijn oor: ‘Ik heb een geweldige truc geleerd van strippers.’

Misschien handig om erbij te vertellen dat Jan in Los Angeles woont. Niet vreemd dus dat haar buurvrouw een bijzondere bijbaan heeft.  Mijn aandacht heeft ze. Deze vrouwen moeten wel meester zijn op het gebied van ontharen.  Immers, wie niet gladgeschoren het podium betreedt zit zo zonder baan. Dé truc? Veelvuldig Scrubben. Scrub vlak voor het scheren en minstens drie dagen achtereenvolgens daarna.  Volgens de vriendinnen van Jan zal je dan nooit meer last hebben van ingegroeide haartjes.

Mijn favoriete bodyscrubs…

1. The Bodyshop Shea Butter Scrub

Een van de eerste scrubs die ik kocht was van de The Bodyshop. Je begrijpt: de liefde gaat diep. Deze is op basis van zout en suiker, heeft precies de juiste korrel en maakt heerlijk zacht.

2. Origins Incredible Spreadable Smoothing Ginger Body Scrub

Ik ben een sucker voor gember. Deze mag dus niet ontbreken. Op basis van suiker en verandert bij aanraking met water in een schuimende reiniger. Heerlijk!

3. S.W. Basics Bodyscrub

Deze vond ik in New York en is misschien wel mijn grootste scrubliefde. De producten van Sprout Wellness worden met de hand in Brooklyn gemaakt en zijn volledig vegan. Bovengenoemde bevat grove organische rietsuiker, biologische kokosolie en biologische geraspte kokos. Bijna om je vingers bij af te likken.

Laatste nieuws

Zie ook