Op rolletjes

  Het zou een investment piece moeten zijn, je koffer – al is het maar om je goede humeur te bewaren wanneer je het ding eenmaal op sleeptouw neemt

Op rolletjes

 

Het zou een investment piece moeten zijn, je koffer – al is het maar om je goede humeur te bewaren wanneer je het ding eenmaal op sleeptouw neemt.

Zo’n koffer mag knap (graag zelfs), maar moet boven alles een praktische handlanger wezen. Een die je, in plaats van achter je aansleept, zonder moeite voortduwt (hallo vierwielaandrijving). Een waarmee het gemakkelijk en georganiseerd in- en uitpakken is. En: liefst in formaat handbagage (want: vliegreistechnisch gezien reuze handig), maar dan weer niet zó petieterig dat er net niks inpast. Samsonite snapt waar een behoorlijke koffer aan dient te voldoen en beklinkt met koffercollectie Pop-Fresh een nieuwe reisgenoot om van te houden. Wapenfeiten: lichtgewicht, vier verschillende vakken voor praktisch pakken, komt in blitse kleuren – lees: nooit meer je koffer kwijt op een overvolle bagageband, heeft vier wielen en een vertrouwenswaardige combinatieslot waardoor je de boel veilig van A naar B loodst – eerlijkheid gebiedt ons te zeggen: zo veilig mogelijk, als-ie uit je handen wordt getrokken, ben je ’m toch echt kwijt. Ook fijn: de 3-Fold Upright uit de koffercollectie is groot genoeg om erin te stoppen wat je lief is, en klein genoeg om door te gaan voor handbagage.

Voor meer handzame koffergeheimen en inpakadvies van reisgrage BN’ers check je Marie Claire’s augustusnummer.