Inspiring Woman: Annic van Wonderen

Annic van Wonderen (31) is oprichter en eigenaar van I Love Fashion News (ILFN) en Van Wonderen Publishing & Consultancy. Grappig detail: deze onderne

Annic van Wonderen (31) is oprichter en eigenaar van I Love Fashion News (ILFN) en Van Wonderen Publishing & Consultancy. Grappig detail: deze onderneemster heeft nooit gestudeerd en is I Love Fashion News begonnen zonder startkapitaal.

Personal

Welk levensmotto prijkt er op jouw muur?
“If you think big, you get big”, “the sky is the limit” en ‘laat je niet tegen houden door beren op de weg’.

Wanneer wist je: dit is wat ik moet doen?
Ruim vijf jaar geleden was ik werkzaam als stylist. Ik kleedde mensen voor tv-programma’s, commercials en fotoshoots in bladen. Ook deed ik de “musthave” pagina voor Grazia en daarvoor was ik altijd op zoek naar de leukste en nieuwste musthaves. Ik kon dit online niet goed vinden en veel websites kwamen met twee tot drie nieuwtjes per dag. Toen dacht ik: “dit kan beter en dat ga ik doen!”.

Welke handige online tools/apps gebruik jij om jouw drukke leven te organiseren?
Om te beginnen natuurlijk de app van I Love Fashion News om het laatste modenieuws te lezen én om elke dag mijn horoscoop te bekijken. Ook gebruik ik de Parkline app om eenvoudig te parkeren, de drive Ugo app om eenvoudig een taxi te bestellen en verschillende apps om onze bezoekersaantallen in de gaten te houden. Ik houd van mijn iPhone! 😉

Dankzij wie/wat sta je waar je nu staat?
Dat komt door mijn drive. Ik heb jaren lang zeven dagen per week gewerkt, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Ik heb alles aangepakt om van mijn bedrijf een succes te maken. Het was achteraf gezien misschien niet helemaal gezond en goed voor mijn sociale leven, maar daardoor sta ik nu wel waar ik nu sta.

Wat is de grootste les die je geleerd hebt gedurende je carrière tot nu toe?
Focus. Doe niet alles tegelijk, want als ondernemer kan eigenlijk alles omdat niemand je tegenhoudt, maar dat kan ook een valkuil zijn. Zorg dat het belangrijkste onderdeel van je bedrijf goed loopt, voordat je een volgend plan gaat uitwerken. En stel jezelf doelen, zowel persoonlijke als zakelijke doelen. Echt belangrijk!

Welke grote opoffering heb je moeten maken om zo ver te komen?
In het begin van I Love Fashion News was ik zo vaak en veel aan het werk dat ik vakanties en mijn sociale leven op een lager pitje had staan. Dat is nu inmiddels anders.

Welke kans(en) heb je zelf gecreëerd?
Bijna allemaal! Als ondernemer moet je kansen creëren, zeker in het begin en als je een bedrijf start die niemand kent. Nu word ik vaak benaderd en ontstaan er mooie kansen en die grijp ik dan met beide handen aan. Maar in het begin van I Love Fashion News was dat niet zo, toen heb ik alles zelf moeten fixen.

Wie is jouw inspiring woman?
Alle vrouwen die ergens voor gaan vind ik inspirerend, hoe groot of hoe klein ook.

Fashion & Style

Kun je jouw stijl omschrijven?
Ik houd van casual-chic. Een combinatie van bijvoorbeeld een opvallend jasje met daaronder een shirtje, gecombineerd met een skinny jeans en een paar mooie hakken. Als ik uit of uiteten ga houd ik van mooie, vrouwelijke jurkjes en die worden altijd gedragen met een paar killer heels!

Waarom is dit jouw stijl? Waarom voelt het goed?
Omdat ik me er prettig en comfortabel in voel! Ik vind het leuk om vrouwelijk, stoer, casual en chic te combineren. Als het nodig is kan ik mijn Allstars verruilen voor een paar hakken en na kantoor zo door naar een borrel.

Wat draag je op de foto?
Ik draag een colbert met panterprint, gekocht bij ModeMusthaves.com (de webshop van mijn zusje Elise). Daaronder een basic wit shirtje, gecombineerd met een grijze skinny jeans.

Heb je een stijlicoon? Wie is het en waarom?
Olivia Palermo staat met stip op nummer één. Ze is altijd erg goed en stijlvol gekleed. Ze besteed niet alleen aandacht aan haar kleding, maar ook aan haar haar, dit vergeten veel vrouwen en dat is zonde.

Wat is je must-have?
Mijn musthave is Idealia Ogen van Vichy. Ik gebruik dat sinds kort en het helpt écht bij het verminderen van wallen en rimpels.

Wat is je beautyregime? Welke merken en welke producten gebruik je?
Reinig altijd je gezicht aan het einde van de dag en gebruik goede crèmes. Ik gebruik die van Vichy en laat mijn huid regelmatig verzorgen door een schoonheidsspecialist.Ik gebruik de “Lash Accelerator Endless” mascara van Rimmel en lak mijn nagels het liefst met de “Sole Mate” kleur van Essie. Mijn haar verzorg ik met de “Elixir shampoo” van Kerastase. En de BB cream is voor mij ook echt een uitvinding.

Laatste nieuws