Inspiring Woman: Fleur Kriegsman

Fleur Kriegsman (22) begon op haar 16e met haar webshop Hip voor de Heb, waar ze kleding en accessoires van verschillende modemerken verkoopt. Ze werd

Fleur Kriegsman (22) begon op haar 16e met haar webshop Hip voor de Heb, waar ze kleding en accessoires van verschillende modemerken verkoopt. Ze werd verkozen tot meest veelbelovende ondernemer onder de 25 jaar en ze won de Cosmogirl! Born to Lead Award.

Personal

Welk levensmotto prijkt er op jouw muur?
Word hard, play hard.

Wanneer wist je: dit is wat ik moet doen?
Toen ik op de havo zat, begon ik met Hip voor de Heb. Meer als bijbaantje dan dat ik er echt heel erg veel mee bezig was. Op een gegeven moment kwam ik op het punt dat ik of iets anders wilde gaan doen óf het groot wilde gaan maken. Ik koos voor het laatste en ben nog steeds heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en heel veel leuke dingen mogen meemaken. Af en toe is het ook wel lastig. Momenteel ben ik aan het afstuderen en het vergt wel heel veel moeite om het te combineren.

Welke handige online tools/apps gebruik jij om jouw drukke leven te organiseren?
Dropbox, zodat ik altijd overal alle belangrijke documenten bij de hand heb.

Dankzij wie/wat sta je waar je nu staat?
Door mijn familie die me altijd overal in hebben gestimuleerd en geholpen en Suzan van WebshopPR die een publicatie in zo’n beetje iedere krant of tijdschrift in Nederland voor me heeft geregeld.

Wat is de grootste les die je geleerd hebt gedurende je carrière tot nu toe?
Dat je met doorzetten heel veel voor elkaar kan krijgen. Toen ik 16 was en net begon met Hip voor de Heb wilde merken eigenlijk niet aan me verkopen, voornamelijk omdat merken toen überhaupt liever niet aan webwinkels wilde verkopen. Ik bleef het gewoon proberen en zette toch door met Hip voor de Heb en nu word ik dagelijks benaderd door leuke merken die willen dat wij ze gaan verkopen.

Welke grote opoffering heb je moeten maken om zo ver te komen?
Ik wilde heel graag lid worden bij een studentenvereniging, maar door mijn drukke leven met Hip voor de Heb ging dit niet. Achteraf gezien had ik er misschien tijd voor moeten maken, maar dan was Hip voor de Heb niet op het niveau geweest waarop het nu is denk ik.

Welke kans(en) heb je zelf gecreëerd?
Ik denk dat je alle kans die je benut zelf creëert, kansen komen niet voor niets op je pad.

Wie is JOUW inspiring woman?
Olcay Gulsen. Ik vind het echt super knap dat zij zo’n internationaal merk op heeft gezet en heb heel veel bewondering voor haar denkwijze, de documentaire over haar is ook super interessant.

Fashion & Style

Kun je jouw stijl omschrijven?
Ik kleed me redelijk casual. Voor een feestje vind ik het wel leuk om een leuke outfit aan te trekken uiteraard, maar dit gebeurt ook altijd heel erg last-minute. Wel erg fijn dat ik een door Hip voor de Heb altijd veel keuze heb.

Heb je een stijlicoon? Wie is het en waarom?
Ik vind dat Olivia Palermo er altijd geweldig uit ziet.

Wat is je must-have voor dit voorjaar?
Fijne pastel kleurtjes en een grote rieten strandtas.

Wat is je beautyregime? Welke merken en welke producten gebruik je?
Ik heb al mijn reinigingsproducten sinds kort van Clinique en sinds ik dat gebruik is mijn huid er echt ontzettend van opgeknapt! Verder niet zoveel bijzonders, ik koop altijd wat in de aanbieding is.

Laatste nieuws