Gespot in het modehok: Orange is the new black

Helaas, Nederland is geen wereldkampioen geworden. Toch hoeven we niet te stoppen met het dragen van oranje items, want op de catwalk zien we deze kle

Lees ook

Helaas, Nederland is geen wereldkampioen geworden. Toch hoeven we niet te stoppen met het dragen van oranje items, want op de catwalk zien we deze kleur volop. Oranje mag dus ook buiten het voetbalveld gedragen worden. Onze fashion assistants laten zien hoe je deze kleur draagt zonder de rest van het jaar aangezien te worden voor een teleurgestelde supporter.

In oranje naar kantoor

collage 1

Heus, ook in het oranje kun je zakelijk gekleed gaan. Kies net als Narciso Rodriguez voor een sinaasappeloranje jurkje en combineer dat met accessoires in donkere tinten. Funny detail: in de armband van Tommy Hilfiger zit subtiel de Nederlandse vlag verwerkt.

Nachtelijk oranje

collage 2

Voor een avondje uit is oranje een geweldige kleur, mits je niet bang bent op te vallen. Kies net als Emilio Pucci voor een item in een wat roder en warmer oranje en combineer ’m met een opvallende top. In je accessoires kun je gerust nog meer oranje laten zien. Of kies ervoor om dé kleur van dit seizoen ook in je make-up terug te laten komen.

Laatste nieuws

Zie ook