5 vreemde beautybehandelingen

Slakkengel tegen acné, regenwormpoep tegen rimpels: je kunt het zo gek niet bedenken of het is totaal verantwoord als beauty treatment.

5 vreemde beautybehandelingen

Die wij niet snel zullen uitproberen...

Slakkengel tegen acné, regenwormpoep tegen rimpels: je kunt het zo gek niet bedenken of het is totaal verantwoord als beauty treatment.

BijengifHét geheim achter dat prachthuidje van Kate Middleton?  De Duchess ondergaat zo nu en dan een facial van bijengif. Dit zou moeten werken als een ‘natuurlijke botox’. Zelf ook de proef op de som nemen? In Nederland is een facial niet mogelijk, maar de soortgelijke producten van Manuka Doctor bevatten ook bijengif en zijn te koop in Nederland.

Gouden facial Het bestaat al even in Japan, maar ook in Amerika en zelfs Nederland kunnen we ons er aan wagen: gouden facials. Model Bar Refaeli is groot fan van de beautybehandeling. Waarom de luxe behandeling zo populair is? Het goud zorgt ervoor dat de celvernieuwing wordt versneld, waardoor de huidelastiteit verbetert, collageen beter wordt aangemaakt en gifstoffen sneller worden afgevoerd.

Vampire facialKim Kardashian houdt er een vreemde schoonheidsbehandeling op na. De realityster onderging onlangs een zogenaamde 'vampire facial'. Bij deze gezichtsbehandeling wordt eerst bloed afgenomen en vervolgens teruggespoten in het gezicht. De behandeling zou de huid strakker en jonger maken door de plaatjes in het bloedplasma en dit zou het effect van een facelift moeten geven.

VogelpoepVictoria Beckham zweert bij de uitwerpselen van de Japanse nachtegaal.  De vogelpoep wordt speciaal verzameld op het Japanse eiland Kyushu. Het draait bij deze vogelpoepgezichtsbehandeling om het verwijderen van de dode huidcellen. De uitwerpselen van de nachtegaal bevatten namelijk het enzym guanine die de huid exfoliëren.

SlangenmassageAls je niet bang bent aangelegd kun je in Israël nog een stapje verder gaan. Hier bieden ze een massage aan met (ongevaarlijke) slangen wat zou zorgen voor een vermindering van stress waardoor de huidconditie verbetert. De slangen zijn van alle markten thuis, want ze kunnen ook migraine en pijnlijke spieren verhelpen.