Scarlett Johansson en Matthew McConaughey schitteren in Dolce & Gabbana mini movie

In dit modische filmpje van 2 minuutjes zetten regisseur Scorsese en Dolce & Gabbana de geuren The One en The One for Men in de spotlights.

Scarlett Johansson en Matthew McConaughey schitteren in Dolce & Gabbana mini movie

In dit modische én onvergetelijke filmpje van 2 minuutjes zetten regisseur Martin Scorsese en Dolce & Gabbana de befaamde geuren The One en The One for Men in de spotlights.

Street of Dreams zet het scherm in vuur en vlam met een verhaal over liefde, herinneringen en emoties en Scorsese gebruikt daarvoor de karakteristieke stad New York, waar elke dag opnieuw dromen uitkomen.

Het verhaal gaat over een toevallige ontmoeting tussen twee ex-geliefden die jarenlang hun eigen dromen nagestreefd hebben, nu allebei een beroemde filmster zijn en weer op elkaars pad komen. De twee personages (steamy hot Matthew en The One and only Scarlett) geven een prikkelend kijkje in hun leven dat ons in verbazing achterlaat, hunkerend naar meer.

Wat vindt Stefano Gabbana van dit gorgeous couple?

“Scarlett is de belichaming van The One vrouw. Ze leeft en ademt vrouwelijke nuance. Ze straalt verlangen en onschuld uit. Ze is zowel nuchter als sensueel. Haar ogen zijn onschuldig, maar haar glimlach heeft iets ondeugends. Ze is een getalenteerde actrice en een bijzonder mooie vrouw.”

“Matthew is de ultieme charmeur. Hij is een uitstekend acteur en een aantrekkelijke man die steeds knapper wordt naarmate hij ouder wordt. Hij is tevens gezegend met gevoel voor stijl en niet te vergeten een spits gevoel voor humor en een mateloos charisma. Hij is het perfecte gezicht voor The One for Men.”

Check hier MC's Maroesja's nieuwste Beauty Bizz blog >