Inspiring Woman: Ditte Reffstrup

Deense Inspiring Woman Ditte Reffstrup (woonachtig in Kopenhagen) is Creative Director van het Deense modemerk Ganni en dé stijlexpert van Scandinavië

De Deense Inspiring Woman Ditte Reffstrup (woonachtig in Kopenhagen) is Creative Director van het Deense modemerk Ganni en dé stijlexpert van Scandinavië.

Personal

Welk levensmotto prijkt er op jouw muur?
Just Dance.

Welke handige online tools/apps gebruik je om jouw drukke leven te organiseren?
Eigenlijk gebruik ik helemaal geen organisatorische tools. Ik Instagram af en toe, just for fun, en om mijn zusje te laten zien dat ik online besta.

Wat is de grootste les die je hebt geleerd gedurende je carrière?
Never miss a flight’. Letterlijk én figuurlijk. Je kunt best even wegduiken in je droomwereld, maar als er grote en belangrijke dingen gebeuren moet je ervoor zorgen dat je paraat staat. En vertrouw op je onderbuikgevoel als er echt iets op het spel staat.

Welke grote opoffering heb je moeten maken om zo ver te komen?
Ik ben voor 200% into Ganni. In mijn hoofd ben ik continu bezig met mode en met ons bedrijf. Gevolg hiervan is dat ik soms vergeet om te leven in en te genieten van het hier en nu.

Hoe creëer je kansen voor jezelf?
Zeg ‘ja’ tegen dingen die je nog nooit hebt geprobeerd. Hierdoor heb ik zelf een paar schoenen ontworpen en dit bleek de eerste stap in de richting van werken bij Ganni.

Fashion & Style

Kun je jouw stijl omschrijven?
Onvoorspelbaar. Ik draag altijd waar ik zelf zin in heb. Soms trek ik crazy heels aan op een regenachtige maandag.

Wat draag je op de foto?
Een bloemenjurkje uit Ganni’s Holiday collectie (s/s ’14) – die in december al in de winkel ligt.

Heb je een stijlicoon?
Kirsten Dunst en Vanessa Paradis. Ik vind Kirsten geweldig vanwege haar air van ‘girl next door meets serious star’. En Vanessa, tja, wat kan ik zeggen? De coolness druipt van haar af en ze heeft nog steeds een mysterieuze look waar ik gewoon geen genoeg van kan krijgen. Beiden rocken ze jeans met simpel shirtje, maar ook een rode-loperoutfit staat ze gorgeous.

Wat is je must-have voor dit najaar?
Ik ben helemaal fan van de jassen deze winter. Mijn absolute favoriet is Ganni’s getailleerde jas van mohair.

Wat is je beautyregime? Welke merken en welke producten gebruik je?
Ik heb al zoveel producten gebruikt, maar ik zweer bij het Deense beautymerk Rudolph Care. Ik ben vooral fan van het scrubmasker, de gezichtsolie en de lichaamsbalsem.

Lees hier meer inspirerende interviews >

Laatste nieuws