Negin Mirsalehi: au travail

Negin Mirsalehi (24) is Neerlands bekendste Instragrammer met 900.000 volgers. Ze zal 4 keer voor MC bloggen. Deze week: Au travail.

Negin Mirsalehi: au travail

Negin Mirsalehi (24) is Neerlands bekendste Instagrammer met 900.000 volgers. Speciaal voor ons blogt ze EXCLUSIEF 4 weken lang over haar favo outfits voor 4 gelegenheden. Deze week: au travail.

''Bloggen geeft me de ultieme vrijheid om elke dag weer aan te doen waar ik me goed in voel. Deze look is zowel chic als edgy en draag je de hele dag door, van werkafspraak tot borrel en diner. Voor mijn blog selecteer ik mijn outfits zelf, maar voor deze look werd ik gestyld  - want ik kom met een interview in Marie Claire’s november issue (nu in de winkel).

Deze outfit is echt mijn stijl, van hals tot teen zwart, op een vrolijke manier. Het bikerjack bijvoorbeeld: de doorgestikte mouwen geven het jasje net even een tikje speelsheid. Ik werd verliefd op de laarsjes, maar merkte dat ze door de hoge hak niet zo comfi liepen. Thuis heb ik later dezelfde laarsjes gekocht - maar dan met korter hakje - van Saint Laurent, één van mijn favoriete merken.

Het mutsje is een warm accessoire voor het najaar én het maakt je outfit een stuk leuker. Ik heb gelukkig geen last van het platte-koppie-effect als ik ‘m afzet. Ik strijk gewoon met mijn vingers door mijn haar en het zit goed. Mijn lange haar zit trouwens ín het jasje verstopt. Sindsdien doe ik dit vaker – het jasje komt zo beter uit.

In deze tas van H&M past geen laptop, maar die neem ik niet altijd mee, dus no big deal. Wat ik wél altijd in mijn tas stop als ik de deur uit ga? Mijn iPhone 5 plus extra oplader, want mijn batterij gaat razendsnel leeg omdat ik mijn mobiel zo intensief gebruik. Verder pak ik in: een mini make-up tasje met poeder, lipgloss, lippenstift en wenkbrauwpotloodje. En mijn papieren agenda plus een notitieblok.

Of ik nu ga fotograferen, of een business lunch heb, ik ben op elke werkafspraak gekleed. Al weet ik niet of ik er ook zo stoer zou durven uitzien als ik op een traditioneel kantoor zou werken.''

Wil je meer lezen over Negin’s fashion choices? Klik hier en volg haar op Instagram en Facebook.

Bikerjack: Barbara BuiBloes en rokje: Vanessa BrunoEnkellaarsjes: Gianvito RossiMuts: Marc CainTas: H&M

Fotografie: Carmen KemminkStyling: Marjolein Mos

Check ook de blogs van MC's editors >