Anouk Yve: let it go

Anouk Yve was terug in Nederland voor de MC Starters Award. Ze tourde met een autootje langs de grachten en de polders om haar drukke agenda na te lev

Anouk Yve: let it go

Wanneer ik in Nederland ben wil ik ieder uur van de dag optimaal benutten. Ik huur de kleinste auto die er is en hobbel daarmee van afspraak naar afspraak.  Over de grachten, door de polder of langs de Achterhoek, om steevast te eindigen in mijn hometown Groningen.

Thuis kan ik dan nog net op tijd aanschuiven voor het avondmaal en mijn ouders stalken met mijn hypergedrag, alvorens een gezellige kroeg aan te doen. Ik had mijn eigen PA kunnen worden, zo bedreven ben ik inmiddels in het volplannen van mijn Nederlandse agenda. Het liefst op de minuut nauwkeurig.

Zo ook afgelopen week. In het kader van de uitreiking van de Marie Claire Starters Award besloot ik een paar dagen langer in Nederland te blijven. Mijn lieftallige vriend zou mij dan achterna vliegen voor een gezellig weekend met vrienden en familie. Ik had het al helemaal gepland. Ik zou vier meetings op vrijdag draaien, dan had ik nog precies drie uur te overbruggen voordat mijn wederhelft op Schiphol zou landen. Mooi, dat gaf mij de tijd om de dag weg te sporten in een lokale Amsterdamse gym. Heel efficiënt.

Afgepeigerd, hongerig en voldaan wachtte ik niet veel later mijn wederhelft op bij vertrekhal 1. Eten was er deze keer niet bij.  We wilden in volle versnelling terug naar Groningen waar het vertier op ons wachtte. En zo geschiedde. We waren ruim anderhalf uur onderweg. Hard meezingend op Marco Borsato – dat is heel leuk sinds we niet meer in Nederland wonen – constateerde ik  plots een wel heel straffe tegenwind net nabij Heerenveen: ik was vergeten te tanken. Daar sta je dan met je goeie gedrag in het holst van de nacht in een weiland naast de A7. Mijn strak geregisseerde agenda in de handen van onze gele wegvrienden. Met verwilderd haar keek ik schuldbewust naar mijn vriend. We barstten allebei in lachen uit. ‘Laat het gaan’, zei hij voordat hij mij een stevige knuffel gaf, en zijn jas. En zo leerde ik een wijze les: sometimes you just have to let it go. 

Volg mijn avonturen via mijn blog op creatorsofdesire.com >

Jas: ZaraBroek: ZaraJumper: COSTas: Saint LaurentSchoenen: Louboutins

Anouk Bos (29) is oprichtster van creatorsofdesire.com, een online bloggers collectief waarop ze 10 invloedrijke modeblogs exclusief uitgeeft. Haar website trekt maandelijks meer dan 200.000 bezoekers. Daarnaast adviseert zij bedrijven en merken over hun online blogstrategie. Anouk woont samen met haar vriend, profvoetballer Jos Hooiveld, in Engeland.

Lees hier de eerdere blogs van Anouk Yve op marieclaire.nl>