MC actie: win 3 x 2 kaarten voor FOX Amsterdam Halloween + Halloween make-over (t.w.v. € 175 p.p.)

Zaterdag 26 oktober is het zover. Deze avond presenteren tv‐zender FOX en Amsterdam Halloween voor de derde keer ‘FOX Amsterdam Halloween’.

Lees ook

Zaterdag 26 oktober is het zover. Deze avond presenteren tv?zender FOX en Amsterdam Halloween voor de derde keer ‘FOX Amsterdam Halloween’.

Onder aanvoering van circusgezelschap ‘Circus Mortale’ neemt een stoet van duizenden zombies, bloedende verpleegsters, clowns, vampiers, griezelige circusartiesten, freaky voertuigen, onherkenbaar enge BN’ers en ander gespuis de Amsterdamse binnenstad over.

Het creepy gezelschap verzamelt zich om 19.30 uur op het bouwterrein van het Noord/Zuidlijn bij tramstation Rokin en trekt vanaf 20.30 uur via de Dam, Rozengracht, Marnixstraat, Staatsliedenbuurt naar het Westerpark voor een groots Halloween-slotfeest in de WesterUnie, Westerliefde en het naastgelegen Transformatorhuis.

Win 3 x 2 kaarten (t.w.v. € 25 per kaart) + Halloween make-over (€ 150 p.p.)

De parade is gratis, maar voor het feest in de WesterUnie kun jij een kaartje t.w.v. € 25 winnen + een über creepy Halloween make-over t.w.v. € 150 p.p. Dus wil jij met angstaanjagend goeie make-up naar hét Halloweenfeest van Nederland op 26 oktober? Doe dan nu mee met onze Facebookactie en like het bericht > (Je kunt niet meer meedoen aan deze actie)

Kom alvast in de stemming en check deze video van vorig jaar:

Laatste nieuws

Zie ook