MC Daily News: meet Bobbi Brown & Katie Holmes' make-up collectie

Het allereerste celebrity gezicht van Bobbi Brown is Katie Holmes en ze hebben een collectie samengesteld: Bobbi & Katie.

MC Daily News: meet Bobbi Brown & Katie Holmes' make-up collectie

Nu Katie sinds september het allereerste celebrity gezicht van Bobbi Brown is, werd het tijd om de handen in een te slaan. En met resultaat, want ze hebben samen een collectie samengesteld: Bobbi & Katie. Dat had jij vast al bedacht.

Katie en Bobbi hebben een aantal dingen gemeen, maar het belangrijkste dat leidde tot hun Bobbi & Katie collectie was hun drukke schema. De twee leading ladies (Bobbi & Katie) werkten samen aan een palette dat dus super easy is om mee te nemen voor vrouwen met weinig tijd voor een uitgebreid beauty regime.

En hier is-ie dan. Het schattige make-up palette lijkt op een miniatuurboek en is filled to the brim met prachtige tinten oogschaduw, blush, lipgloss en zelfs een koperachtige gouden eyeliner die bij iedere huidtint past.

Perfect match

Samen met het kwastensetje – gehuld in een praktisch make-up tasje –  is dit duo alles wat je nodig hebt voor ‘beauty-on-the-go’.

Exclusief bij de Bijenkorf Amsterdam kun je je slag slaan en koop je het limited edition Bobbi & Katie palette voor € 75 en de Bobbi & Katie mini brush set voor € 65.

Zien! Hét gezicht van Bobbi Brown: Katie Holmes

Breng met behulp van dit ‘how-to’ filmpje een mooie basic businesslook aan >