Editors Style Blog: Maroesja's ‘Hot’ knot

Als ik zo’n dag heb dat ik zin heb in een simpel-chique en cleane look, dan doe ik mijn haar graag in een ‘hoge’ knot. Welk product ik hiervoor gebrui

Editors Style Blog: Maroesja's ‘Hot’ knot

Als ik zo’n dag heb dat ik zin heb in een simpel-chique en cleane look, dan doe ik mijn haar graag in een ‘hoge’ knot. Want hoog op m’n hoofd vind ik een knot wat meer edgy dan – ook mooi – klassiek laag in de nek. Tevens is dit mijn favoriete stylishe redding op een bad hair day. Toch moet ook die knot er dan wel gezond en glanzend uitzien. Ik ben dan ook fan van de vele – niet vette – haaroliën die er zijn, zoals Moroccanoil Treatment. Het maakt m’n droge lokken gemakkelijker te stylen en wat ik vooral fijn vind: direct glans. Backstage is dit dan ook zo’n multi-purpose product, een absolute favoriet van veel hair-pro’s. Ik gebruik het zo’n 1 á 2 keer per week, afhankelijk van wat ik die dag met m’n haar doe en of ik het net heb gewassen of niet.

Bij deze easy en toch stylish updo doe ik op mijn ogen alleen wat zwarte mascara en op mijn mond juist een felle tint, zoals deze matte fuchsia All Fired Up van MAC.

De rest van m’n outfit? Die is ook simpel-chic met vier van mijn favoriete classics; een zwarte broek (van een mannenpak), een witte blouse, m’n Burberry jasje (een vintage vondst bij salon Heleen Hulsmann) en een paar zwarte All Stars. Laat casual friday maar beginnen.

Jasje: vintage BurberryBloes: ZaraBroek: Hugo BossSneakers: All StarsHaar: Moroccanoil TreatmentLippen: MAC

Moroccanoil Treatment, fijne multi-purpose en niet vette olie om je haren er gezond en glanzend mee te maken: € 39,95.

Mac Retro Matte Lipstick All Fired Up: €18,50

Fotografie: Danielle Lambinon

Check meer Editors Style Blogs >