MC Daily News: 8 levenslessen van Bridget Jones

We zetten onze all-time favoriete thirty-something single girl Bridget Jones in het zonnetje. Doe je voordeel met deze 8 levenslessen van onze Bridge.

MC Daily News: 8 levenslessen van Bridget Jones

Vanaf volgende week ligt de nieuwe Bridget Jones in de boekenwinkels. Een mooi moment om onze all-time favoriete thirty-something single girl in het zonnetje te zetten. Doe je voordeel met deze 8 levenslessen van onze Bridge.

 1. Soms heb je meer nodig dan een klein slipje.Als je de man wilt strikken die je al een eeuwigheid op je verlanglijstje hebt staan, tover dan het grote geschut tevoorschijn: “Chances of reaching crucial moment greatly increased by wearing scary stomach-holding-in pants very popular with grannies the world over.”

2. Blijf uit de buurt van de ‘bad boy’.Daniel Cleaver types kunnen belachelijk charmant en sexy zijn, maar ze zullen zich niet binden. Waarschijnlijk gaan ze zelfs vreemd en laten ze je in de steek tijdens het ‘Tarts and Vicars’ feestje van je tante.

3. Alcohol en speechen: nooit een goede combi.Als speeches uit je hoofd leren al geen talent van je is (‘Mr…Tits Pervert’), dan maken een paar glazen champagne je speech er waarschijnlijk niet beter op.  Resultaat: je belandt in de troostende armen van de bad boy waar we het eerder over hadden. Slecht idee.

4. Soms is veel wodka de enige oplossing.Vooral als je zojuist hebt ontdekt dat je vriend vreemdgaat met een ‘American stick insect’.

5. Draag nooit een rokje als je een brandweerpaal gaat beklimmen.Loopt altijd slecht af.

6. Eerste indrukken zijn niet altijd juist.De onbekende man in lachwekkende trui met rendier kan zomaar de man van je dromen zijn. Dus geef de stakker een kans, zelfs als je per ongeluk hoort dat hij je een ‘verbally incontinent spinster, who smokes like a chimney, drinks like a fish and dresses like her mother' noemt.

7. Driedubbel check de uitnodiging voor een ‘fancy dress’ party.Als we iets hebben geleerd van Bridget, is het wel dat we er nooit als een ‘common prostitute’ bij willen lopen op een familiefeestje.

8. Happy endings bestaan!Op een dag vinden we allemaal onze eigen Mr Darcy..

 

Lees ook de leukste, grappigste en meest hartverwarmende quotes van Carrie uit Sex And The City >