Editors Style Blog: Ruige Givenchy prints

Als fashion-assistent houd je je continue bezig met de laatste trends die te zien zijn op de catwalk. Deze keer: ruige givenchy prints

Editors Style Blog: Ruige Givenchy prints

Als fashion-assistent houd je je continu bezig met de laatste trends die te zien zijn op de catwalk. T-shirts met dierenprints zijn op dit moment hotter dan hot. Wie dit weer sterk laat zien dit seizoen is Riccardo Tisci voor Givenchy.

Wereldberoemd en alom geliefd is het T-shirt met de ietwat agressieve Rottweiler, indirect Tisci’s liefdesverklaring aan de viervoeter. ‘’Een hond is het enige wezen - met hersens én een hart - dat onvoorwaardelijk je beste vriend is’’, aldus Tisci.

Wij vinden dat onder andere Liv Tyler (links) dit T-shirt rockt, maar Tisci heeft ook een stevige link met de muziekscene. Hij kleedde Beyoncé en Rihanna dan ook voor hun shows en hij heeft zelfs Kanye West overtuigd om een zwartleren knielange kilt te dragen tijdens zijn tour.

Givenchy is populair en zijn prints zijn bij ons erg geliefd, dat is duidelijk. Dit seizoen zien we dat Givenchy de printtrend doorzet en een vernieuwde versie heeft gemaakt: de bekende en veel besproken Bambi-sweater (rechts). Prijzig is deze wel (€850,-), maar wees gerust: we hebben  meer betaalbare merken met gave prints (geïnspireerd door Givenchy) gevonden. Wij vinden bijvoorbeeld het T-shirt met tijger van 10-feet (midden) heel tof, en weet je wat helemáál tof is? We kunnen ‘m betalen: €69,95.

Lees hier meer Editors Style Blogs >