Inspiring Woman: Lize Hong

Inspiring Woman Lize Hong zit niet stil. Na een studie in Australië en stages in onder andere Singapore en Istanbul, werkt ze nu bij Google.

Inspiring Woman: Lize Hong

Inspiring Woman Lize Hong (27) zit niet stil. Na een studie in Australië en stages in onder andere Singapore en Istanbul, leidt ze nu voor Google de Consumer PR in Nederland en België. Doorzettingsvermogen heeft ze zeker en ze zal niet voor minder dan 100% ergens aan beginnen. Wát een Inspiring Woman.

Personal

Welk levensmotto prijkt er op jouw muur?"Ga altijd voor 100%. Dat geldt voor alles in het leven. Als ik ergens voor ga, stort ik mijn hele ziel en zaligheid erin. Ik wil overal het maximale uit halen."

Welke handige online tools/apps gebruik jij om jouw drukke leven te organiseren?"De Google Now app op mijn telefoon is als mijn personal assistant. Met één klik op de knop zie ik direct welke afspraken ik voor die dag heb staan, wat voor weer het wordt en hoelang ik erover doe om naar kantoor te komen (neemt daarin file informatie en wegwerkzaamheden mee!)."

Dankzij wie sta je waar je nu staat?"Mijn ouders zijn mijn grote voorbeeld. Hard werkende bescheiden mensen met een groot hart, die mij altijd hebben gesteund in alles wat ik doe. Daarnaast ben ik op verschillende momenten in mijn leven mensen tegen gekomen die me hebben geholpen met carrière advies, dat heeft me gebracht waar ik nu sta."

Welke grote opoffering heb je moeten maken om zover te komen? (Heb je bijvoorbeeld dingen moeten laten, moeilijke keuzes moeten maken?)"Ik heb nooit tijd gehad om uit te rusten. Studeren in Australië, stage lopen in Vietnam, Singapore en Istanbul, werken in de aandelenhandel in Londen en toen een overstap naar Google. Ik kan moeilijk stilzitten dus waarschijnlijk kán ik niet eens uitrusten."

Fashion & Style

Kun je jouw stijl omschrijven?"Clean with a twist. Ik houd van bijzondere kledingstukken die er toch klassiek uitzien."

Wat draag je op de foto?"Mijn favo accessoire (lees: fiets) is van Veloretti, een Amsterdams merk dat net is gelanceerd door een vriend van me. Mijn schoenen zijn van Russell & Bromley, short van Zara, top van DVF en jasje uit Singapore."

Waarom is dit JOUW stijl?"Ik wil niet dat mijn kleding afleidt van mijn persoonlijkheid, dus je zult me niet gauw zien in schreeuwerige kleuren en prints. P.S.: ik draag bijna altijd hoge hakken."

Wat is je musthave voor dit najaar?"Nu ga ik écht die Louboutins kopen in Parijs."

Wat is je beautyregime?"Voldoende slaap, water en gezond eten. Daarnaast sport ik gemiddeld 3 x per week, een combinatie van yoga en boksen. Huidverzorging van Ariane Inden, simpele make-up van Bobby Brown en mijn Clinique chubbystick zitten altijd in mijn tas."

Nog meer inspiring working girls? >