MC Daily News: blijf op de hoogte van de street style tijdens Paris Fashion Week

Wil jij op de hoogte blijven van de street style tijdens Paris Fashion Week? Dan moet je deze street style bloggers zeker volgen.

Lees ook

Parijs bruist. De fashion capital is ondergedompeld in de mooiste mode en het krioelt er van modieuze mensen. Niet alleen op de catwalk, maar ook op straat. Wil jij op de hoogte blijven van de street style tijdens Paris Fashion Week? Dan moet je deze street style bloggers zeker volgen.

De leukste street style bloggers, in willekeurige volgorde. Je vous en prie!

Adam Katz Sinding voor W Magazine, via Le 21ème.com
“Dit is geen street style blog”, aldus Adam Katz. “Dit is jouw kijkje in de dagelijkse wereld van de mode tijdens Fashion Weeks van over de wereld.” Zeer de moeite waard.

Acielle, via StyleDuMonde.com
De eerste street style blog van België. Met prachtige foto’s (zie alleen al de foto’s in dit artikel) lukt het StyleDuMonde om de mode in de Parijse straten echt naar jou toe te brengen, waardoor het bijna lijkt of je er zelf rondslentert.

Tommy Ton via Style.com
It’s ‘Tommy Time’! De favoriete fotoblogger van Style.com heeft zijn camera tijdens Fashion Week continu paraat om je op de hoogte te houden van de mooiste mode op straat.

Xandra M. Linsin, via allezxandra.com
Blogger Xandra is ook in Parijs weer ter plaatse en schiet de meest betoverende kiekjes. Volg op Creators of Desire ook vooral een maand uit het avontuurlijke leven van deze street style blogger.

streetstyle2Foto’s: Acielle / StyleDuMonde

Ben jij in Parijs tijdens de Fashion Week? Of vind je Parijs gewoon leuk? Zie hier een paar fijne adresjes die je, when in Paris, absoluut niet mag missen >

Laatste nieuws

Zie ook