MC Daily News: KENZO ontwerpt limited edition hoes voor Google’s Nexus 7.

Google en het o-zo toffe Franse merk KENZO hebben een gave samenwerking die aan het begin van Paris Fashion Week bekend werd gemaakt. Modehuis KENZO h

MC Daily News: KENZO ontwerpt limited edition hoes voor Google’s Nexus 7.

Google en het o-zo toffe Franse merk KENZO hebben een gave samenwerking die aan het begin van Paris Fashion Week bekend werd gemaakt. Modehuis KENZO heeft namelijk een limited edition hoes voor Google’s Nexus 7 tablet ontworpen.

Het ontwerp is gebaseerd op de huidige herfstcollectie van het modehuis en deze collectie is weer geïnspireerd op oude Aziatische tempels. Hartstikke tof vinden wij deze print en als je nog geen Nexus 7 hebt, zou je ‘m alleen al moeten aanschaffen om te kunnen rocken met deze KENZO hoes.

Wil jij deze hoes? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want op 1 oktober 2013 zijn er slechts 50 stuks (€85,-) beschikbaar via KENZO’s webshop.

KENZO en Google laten deze samenwerking niet zomaar aan zich voorbij gaan en willen het met ons vieren. Dat doen ze door ons te verwennen met een ‘frontrow seat’ van KENZO’s fashionshow, maar dan achter onze eigen computer. Aanstaande zondag kan je namelijk de show van KENZO tijdens de Paris Fashion Week mee kijken via livestream. De show zal om 10.00 uur van start gaan, maar vanaf 7:00 uur kan je al achter de schermen meekijken. Dat doe je via de pagina op Google+ en youtube van KENZO. Wij gaan er definitely klaar voor zitten.

Hellen van Rees zal haar collectie ook op PWF showen >