MC Daily News: de hotspots van Parijs by Daphne Bunskoek

Paris Fashion Week is in volle gang. Daphne Bunskoek tipte ons haar beste adresjes in Parijs die je absoluut niet mag missen. Nu niet, nooit niet!

Lees ook

Paris Fashion Week voor s/s 2014 is in volle gang. Ontwerpers maken overuren, op de catwalk paraderen modellen in de mooiste fashion en ook het straatbeeld is één groot modieus feest. Daphne Bunskoek tipte ons haar beste Parijse adresjes die je (ook al ga je niet eens naar een fashion show) absoluut niet mag missen. Nu niet, nooit niet!

Kermit Couture
Bijzondere, typisch Franse couture kun je vinden bij de winkel van Jean-Charles de Castelbajac. Zijn inspiratie varieert van Kermit de Kikker tot Obama.

Onweerstaanbare zoetigheid
Voor de allerlekkerste macarons van Parijs ga je naar chocolatier/patissier Pierre Hermé. De felgekleurde koekjes met zachte vulling hebben bijzondere ingrediënten en maken dat je zeker nog een keer terug wilt naar deze zoete hotspot.

Koopjesjacht
Een tripje naar de Sacre Coeur wordt très plezant wanneer je het combineert met een bezoek aan de outletwinkel van het Franse merk A.P.C. Hier shop je met kortingen tot wel 70% procent.

Cocktail heaven
In de avonduren begeef je je naar La Candelaria voor goddelijke cocktails. Deze goed verborgen bar (je moet achterin een snackbar tegen een wand aanduwen om er te komen!) is jong, hip en sfeervol.

Merci!
Bij de heerlijke conceptstore Merci kun je terecht voor kleding, boeken, een smakelijk hapje, een lekker parfum. Bonuspunt: alle winst uit deze shop gaat naar goede doelen.

paris3Shop van Jean-Charles de Castelbajac.

Fotografie: Brenda van Leeuwen

Plastic fantastic! De Nederlandse Iris van Herpen creëerde opvallende kostuums voor het New York City Ballet. Bekijk ze hier >

Laatste nieuws

Zie ook