MC Daily News: Hellen van Rees en haar stunning collectie

De Nederlandse designer Hellen van Rees showde haar nieuwe collectie met nostalgische én futuristische elementen al tijdens LFW. PFW zal niet achter b

MC Daily News: Hellen van Rees en haar stunning collectie

De Nederlandse designer Hellen van Rees showde haar nieuwe collectie al tijdens London Fashion Week. Deze collectie met nostalgische elegantie en futuristische elementen zal ook in Parijs rocken tijdens Paris Fashion Week.

Hellen van Rees @ London Fashion Week

De “FUZZLAYERGLOSSBOX”  collectie werd tijdens London Fashion Week op een super toffe manier gepresenteerd. Namelijk in een solo-presentatie waarbij de gasten tussen de modellen doorliepen en op eigen tempo de collectie konden bekijken.

Hellen van Rees: futuristisch meets jaren ’20

De collectie bestaat uit gerecyclede handgeweven tweeds gecombineerd met innovatieve rubber materialen en digitale prints. Haar inspiratie haalt ze uit de Amerikaanse dramaserie ‘’The Boardwalk Empire’’. De flatterende vormen en zachte silhouetten die soms de rug en de schouders bloot laten zorgen voor een elegante, vrouwelijke en sophisticated-sexy collectie. We love it!

Hellen van Rees @ Paris Fashion Week

De stunning collectie van Hellen van Rees is ook tijdens de Paris Fashion Week te zien. 26 september t/m 1 oktober zal de collectie van Hellen van 10.00u tot 19.00u te zien zijn aan dit Parijse adres: 23, Rue du Roi de Sicile. Wil je hierheen? Neem dan contact op: info@hellenvanrees.com

De collectie is vanaf nu tot 18 oktober beschikbaar voor private pre-orders. Check het hier >