MC-reistip: verliefd op Madrid

MC's Maroesja werd op slag verliefd op het zwoele Madrid. Glorieuze rooftop-terrassen en goddelijke tapas. Laat je inspireren voor een fijn najaarstri

Lees ook

Marie Claire’s Maroesja werd op slag verliefd op het zwoele Madrid. De glorieuze rooftopterrassen, goddelijke tapas en heerlijk relaxte sfeer (mañana mañana!). Laat je verleiden tot een fijn najaarstripje.

Vintage en conceptstores

Ben jij fan van vintage dan zit je in Madrid helemaal goed, want de Spaanse hoofdstad grossiert erin. Ook zijn er veel originele conceptstores (en tattooshops – iedere hipster Madrileen heeft minstens één tatoeage). Loop even binnen bij Rughara als je een eigenzinnige nieuwe modeontwerper wilt ontdekken, en ze hebben ook sieraden en muziek. En voor en na het shoppen ga je natuurlijk een borrel drinken bij een van Madrids toffe (tapas)barretjes. Tip: een rooftop cocktail bij ‘The Penthouse’ bar van Hotel Me.

Beste vervoersmiddel om van de ene naar de andere hotspot te gaan, is de fiets. Zo zie je meer en je bent lekker buiten. Wees niet bang, je bent niet de enige: de Madrilenen hebben de (design)fiets ontdekt en er zijn steeds meer fietspaden. Maar je mag hier ook gewoon op de stoep fietsen.

Lees het uitgebreide verslag van Maroesja’s Madrid-avontuur in MC’s oktobernummer (p. 152), met nog véél meer tips en goeie adressen!

Je eigen stedentripje Madrid

Ook zin gekregen in musea, fiësta’s en Spaanse hapjes? Voor maar € 199 boek je het speciale Marie Claire-arrangement. Mét allerlei fijne extra’s.

Deze stedentrip is inclusief:

  • Vlucht Eindhoven – Madrid met Transavia
  • 3 overnachtigen in 3-sterrenhotel Acta Madfor, inclusief ontbijtbuffet.
  • Voucher voor 10% korting bij El Corte Inglés Castellana
  • 50% korting op de ‘Las Rozas Village Shopping Express’ die je naar (ruim 100) outlet stores brengt. En je ontvangt dan ook nog eens een VIP Card voor 10% extra korting!
  • En nog veel meer…

Boek vóór 11-10-2013 op arke.nl/marieclaire of bel 0900-8847 (15c/pm).

Laatste nieuws

Zie ook