Maroesja’s Beauty Bizz: Mijn Divine beauty-routine

Uiteraard heb ik óók een dagelijks beauty-ritueel. Zo testte ik onlangs Divine - what’s in a name - het nieuwe anti-aging paradepaardje van L’Occitane

Lees ook

Uiteraard heb ik mijn eigen dagelijkse beautyritueel. Het enige verschil met de beautyroutines van anderen, is dat ik wel héél vaak een nieuwe crème uitprobeer. Want, that’s part of my job. Zo testte ik onlangs Divinewhat’s in a name – het nieuwe anti-aging paradepaardje van L’Occitane. 

De crème is gebaseerd op olie uit de Corsicaanse Immortelle-bloem, wat letterlijk betekent onsterfelijk, ofwel: de eeuwig bloeiende bloem. De onderzoekers van L’Occitane moeten gedacht hebben: een bloem die zelfs na het plukken niet verwelkt, die moet wel een bijzonder effect op de huid hebben.

Mijn nieuwsgierigheid was in ieder geval gewekt. De crème smeert lekker en heeft een prettige, natuurlijke geur. Maar goed, het gaat uiteindelijk om de resultaten. En die liegen er niet om volgens het researchcentrum in Marseille: 100 vrouwen gaven aan minder rimpels te hebben en 27% vindt haar huid steviger. Maar liefst 85% zag een vermindering van pigmentvlekken.

Nu beschik ik thuis uiteraard niet over zulke geavanceerde testapparaten als in het lab, maar na twee maanden lijkt mijn huid toch meer te stralen – of zou dat liggen aan mijn fantastische vakantie in San Francisco? Hoe dan ook, ik smeer nog even door, zodat mijn huid hopelijk ‘blijft bloeien’.divine

Nieuwsgierig geworden? L’Occitane heeft een fijne aanbieding voor je >

Meer informatie over dit fijne beautymerk? Kijk de commercial hier >

Maroesja de Ruyter (@MissMaroesja) schrijft wekelijks in Maroesja’s Beauty Bizz over het reilen en zeilen in beautyland.

Portret-Maroesja

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook