Editors Style Blog: Simone's leren kleren

Simone is op zoek naar iets van leer. 'Het liefst een nonchalante los vallende leren broek bovenaan mijn winter wishlist. En ik heb ‘m gevonden!'

Editors Style Blog: Simone's leren kleren

Op zoek naar iets van leer. Dat was mijn doel. Naast een aantal verschillende jasjes, een classy leren skinny broek en een stoere leren biker broek, stond een nonchalante los vallende leren broek bovenaan mijn winter wishlist. En ik heb ‘m gevonden!

Een iets te korte en los vallende leren broek zorgt voor een heel ander silhouet. Een leren biker broek geeft je een stoere uitstraling en een leren skinny broek, bijvoorbeeld onder een mooi lang jasje, zorgt voor een chique en tijdloze look. Dus voor een wat meer nonchalante touch is deze los vallende leren “joggingbroek” perfect. Hij is van het trendy Franse merk Virginie Castaway. Ik draag ‘m vrouwelijk met een zijden top en sandalen met hoge hak. Als het straks wat kouder is draag ik er zeker een wijdvallend kraagloos jasje op.

Zag ik niet ook al bij de aankondiging van Isabel Marant voor H&M een te gek leren broekje met geregen veter aan de zijkant in zwart en wit? Hmmm, ik sta 14 november voor de deur om nóg een leren item voor deze winter te scoren!

Leren broek: Virginie CastawayTop: MarniSchoenen: Viktor & RolfClutch: Longchamp

Credit fotografie: Danielle LambinonLebkov, Bargelaan 8, 2333 CT Leiden