MC Daily News: Fashion Masterclass ‘How I Got The Job In Fashion’ was een succes!

De Fashion Masterclass 'How I Got The Job In Fashion' was een groot succes! Inspiratie en leuke mensen in overvloed en natuurlijk héél véél fashion. W

Lees ook

De Fashion Masterclass zit erop en tjonge, wat was het een succes! Inspiratie en leuke mensen in overvloed en natuurlijk héél véél fashion. Voor de mensen die er waren: bedankt voor jullie komst en jullie enthousiasme! Was je er niet bij? No worries, we blikken nog even heerlijk terug.

Als er iets duidelijk werd deze avond, is het wel dat een job in de mode snoeihard werken is. Maar: dan heb je ook wel die o zo fantastische baan! Grootse sprekers gaven tips & tricks: Brigitte Patty – brandmanager bij CÉLINE – deelde belangrijke do’s en don’ts, Harriet Calo – Beauty & Fashion Director Sanoma – gaf concrete lessen, en de meiden van Fashiolista gaven een kijkje in de wondere wereld der bloggers. De avond werd afgesloten door Claes Iversen die de onderliggende boodschap van de avond mooi samenvatte: “Ontwerper zijn is geen baan, maar een levensstijl.”

Touché, dit zijn slechts enkele highlights en er waren er veel meer. En juist daarom zullen we deze week iedere dag een spreker uitlichten en de beste tips & tricks voor je bundelen. Stay tuned!

Was je er niet bij tijdens de Fashion Masterclass en heb je de Google+ Hangout gemist? Geen paniek! Kijk ‘m hier terug >

 

Laatste nieuws

Zie ook