MC Daily News: MOAM collective in Hutspot!

Eindelijk is het zo ver! Vanaf maandag 9 september kunnen we de eerste collectie van MOAM collective bewonderen én shoppen bij de hippe conceptstore H

Eindelijk is het zo ver! We werden eerder al verleid door de prachtige MOAM collective sjaal die met Doutzen Kroes op de foto mocht (mazzelaar!). Vandaag een update met dit heugelijke nieuwtje: as of today kunnen we meer MOAM collective pareltjes gaan bewonderen en zelfs shoppen!

MOAM collective is het initiatief van Martijn Nekoui waarbij jong talent gekoppeld wordt aan gevestigd talent. De unieke kennis van de Nederlandse mode-industrie wordt zo doorgegeven aan een nieuwe generatie. En dat is fijn, want ons kleine kikkerlandje heeft geweldige couturiers en ontwerpers! Tot de coaches behoren bijvoorbeeld Claes Iversen, Sjaak Hullekes en Frans Molenaar.

De eerste MOAM collectie werd gisteravond tijdens het openingsweekend van Film Fashion Fabulous in EYE geshowd. Vanaf vandaag is de exclusieve collectie bij de hippe conceptstore Hutspot in de Amsterdamse Pijp te bezichtigen. En nog beter: tot 30 september kun je daar ook een deel van de exclusieve mannen- en vrouwencollectie kopen! Gaat heen, gaat heen!

Lees hier alles over MOAM collective en de ontwerpers achter de eerste collectie >

Leuk om te weten: de stunning foto van Doutzen Kroes is genomen door de bekende fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

Is Marie Claire jouw lijfblad? Kies dan nu voor een abonnement, want alleen deze maand krijg je €10,- extra korting op meer dan 60 verschillende magazines! >

 

Laatste nieuws