Editors Style Blog: Little black dress of toch de boots?

Op zoek naar een nieuwe little black dress was het doel. Ik struinde mijn favoriete adresjes in mijn hometown Rotterdam af om te kijken waar hij zou z

Lees ook

Op zoek naar een nieuwe little black dress. Dat was het doel. Ik struinde mijn favoriete adresjes in mijn hometown Rotterdam af om te kijken waar mijn nieuwe ‘baby’ zou hangen.

Winkel Wendela Van Dijk had prachtige items in de rekken hangen, maar helaas niet het jurkje van mijn dromen. Bij Objet Trouvé, de nieuwe parel aan de Pannekoekstraat, vond ik ook geen little black dress waar mijn naam op stond. Wat ik wel vond waren deze burgundy suède boots van Vanessa Bruno. Ai, geen jurkje natuurlijk, maar deze beauties gaan mooi met mij mee naar huis dacht ik! (En ach, ik heb heus nog wel ergens één of uhm… drie (!) zwarte jurkjes hangen.)

Voor mij het ideale laarsje, want hij is namelijk multi-inzetbaar. Onder jurkjes en rokjes, maar ook onder mijn favoriete leren broek staan ze geweldig. Ze zijn ook nog eens van één van mijn favoriete labels: Vanessa Bruno. Happy!

marjoleinblogcollageBoots: Vanessa Bruno Athé

Rokje: Won Hundred

T-shirt: Maison Scotch

Sjaal: Closed

Clutch: Maison Scotch

 

Credit foto: Danielle Lambinon

Locatie: Restaurant Den Burgh

 

Lees ook de blogs van de top 3 Starters Award >

Laatste nieuws

Zie ook