Shopfinder: ANECDOTE

Onze Fashion Director Simone Dernee bezocht donderdag de opening van een nieuw pareltje: de eerste brand boutique van het Nederlandse merk ANECDOTE.

Lees ook

Onze Fashion Director Simone Dernee bezocht afgelopen donderdag de opening van een nieuw pareltje in de Wolvenstraat te Amsterdam: de eerste brand boutique van het Nederlandse merk ANECDOTE.

Founder Jetteke van Beuningen is apetrots. Ze heeft altijd al een zwak gehad voor de charmante 9 straatjes in Amsterdam. Ze schreef niet voor niets deze quote die al een aantal jaren op de canvas tas prijkt: ‘Weekend break in Amsterdam. The Nine Streets in two hours with Suze. Too many bags and a big smile.’

De collectie:

De nieuwe collectie van ANECDOTE bestaat vooral uit fijne knitwear stijlen, zoals kabeltruien en slubknits. Basic, maar toch ook edgy. Simone’s oog trof ook een prachtig jumpsuit to die for. 

foto1

Al dit moois vind je in een smaakvol ingerichte winkel (inclusief origami vogels!). Ooit was dit pand een garage voor fietsen en een ‘Koninginnedag rommelhok’, nu the place to be in de 9 straatjes.

Check de nieuwe collectie van ANECDOTE > 

Wil je weten waar wij stil van werden? Kijk dan eens naar deze modieuze short film >

Laatste nieuws

Zie ook