Editors Style Blog: The it-bag

Celine houdt maar niet op met het produceren de it-bags. Kijk nou eens naar deze pareltjes, hartstikke hot op dit moment.

Editors Style Blog: The it-bag

Céline houdt maar niet op met het produceren van it-bags. Kijk nou eens naar deze pareltjes, hartstikke hot op dit moment. De redactie van Marie Claire was opslag verliefd en af en toe liepen we even stiekem het modehok in om ze nogmaals te bewonderen. Vooral de materialen, ponyskin en luxe Italiaans leer, laten onze hartjes op hol slaan.  

Deze stunning Trapeze bag hangt aan de arm van veel celebrities heerlijk te pronken over de straten van New York. Zo ook Victoria’s Secret model Alessandra Ambrosio, zij draagt een werkelijk waar amazing kleuren combinatie. Onze echte mode liefhebbers dromen er ook van om er één aan hun garderobe toe te voegen, maar helaas kan niet iedereen het ophoesten (wij ook niet).

Deze Edge bag is ook een van onze favorieten. Draag ‘m met een paar killer heels of ben je op de nonchalante tour? Doe dan je sneakers aan en you’re gonna rock your day.

Lees hier meer Editors Style Blogs >