Editors Style Blog: marionettentheater, bubbels en zoetigheid

Fashion Director Simone begeeft zich voor een presentatie naar het marionettentheater: een feestelijke locatie met levende poppen in een leeuwenkooi.

Editors Style Blog: marionettentheater, bubbels en zoetigheid

Fashion Director Simone Dernee begaf zich pasgeleden naar het Amsterdamse Marionetten Theater voor een heuglijke presentatie, including bubbels en zoetigheid. In haar allernieuwste Office Style Blog lees je meer over dit mödische event.

Als Marie Claire's Fashion Director heb ik het privilege om zo nu en dan de meest fabuleuze presentaties van modemerken bij te wonen. Zo ontving ik laatst een uitnodiging voor de presentatie van River Island's kerstcollectie (ja, kerst!) in het Amsterdamse Marionetten Theater. En daar zeg ik natuurlijk geen 'nee' tegen.

Eenmaal aangekomen op de locatie, blijkt het marionettentheater een feestelijke locatie met levende poppen in een leeuwenkooi. Plus: bubbels en zoete versnaperingen alsof ik midden op de kermis sta. Wow! En mijn favoriete kerstjurkje? Het mouwloze exemplaar met bolle rok en metallic glans, voor een instant party vibe. 

Jurk: Diane von FurstenbergSandalen: Christian DiorBag: Tod’sZonnebril: Armani

Check ook alle blogs van MC’s redacteuren op Creators of Desire >

Fotografie: Rowan van de Vliet