MC Daily News: TOPSHOP opening in de Bijenkorf

Maandagmorgen 2 september opende er een exclusieve shop-in-shop van TOPSHOP in de Bijenkorf. Marie Claire was erbij en doet verslag!

Lees ook

Maandagmorgen elf uur en plots cruist er een knalrode dubbeldekker bus over de Dam die voor een instant London feeling zorgt bij de opening van de Britse TOPSHOP.

De VIP’s  zijn gearriveerd en actrices Hannah Hoekstra en Eva van de Wijdeven stappen op de beat van een swingende DJ uit hun fraaie vervoersmiddel, gevolgd door de heren van de band Valerius: het startschot waarop de deuren van de Bijenkorf openzwaaien en de pumps in beweging komen.

Een slinger meiden (en vooruit, hier en daar toch ook een modebewuste en dappere man) vindt haar weg naar binnen en begint – met champagne in de hand – gedreven te shoppen. In de rekken vinden we  echte day-to-night fashion musthaves voor working girls die graag nonchalant vanuit kantoor de kroeg in rollen. Poederkleuren contrasteren lekker met zwarte leather (look) stukken en lieflijke kraagjes. Hebberig geworden? Als de wiedeweerga naar TOPSHOP dan voor dat Britse fashion gevoel, want die collectie is werkelijk to die for, darling!

PS Dagje shoppen met vriendlief? No problemo, je kunt hem zorgeloos stallen bij TOPMAN zodat jullie samen het pand mödisch kunnen verlaten.

Scoop! Op maandag 9 september 2013 zal Marie Claire Nederland tijdens de Fashion Masterclass ‘How I Got The Job In Fashion’ als eerste magazine in Nederland een live Hangout On Air vertonen op haar YouTube-kanaal.

Laatste nieuws

Zie ook