MC Daily News: deelnemers Fashion Masterclass ‘How I Got The Job In Fashion’ bekend

De deelnemers van de Fashion Masterclass zijn geselecteerd! Als jij één van de gelukkigen bent, krijg je vandaag een uitnodiging in je mailbox.

MC Daily News: deelnemers Fashion Masterclass ‘How I Got The Job In Fashion’ bekend

Hoezee! De deelnemers voor de Fashion Masterclass ‘How I Got The Job In Fashion’ zijn geselecteerd! Als jij één van de gelukkigen bent, krijg je vandaag een uitnodiging in je mailbox.

Maar let op: als je bent uitgenodigd, stuur dan wel uiterlijk woensdag 4 september vóór 12:00 uur een bevestiging dat je komt.

Sprekers: Claes Iversen en May-Britt Mobach

Deze Masterclass is dus dé kans om uit eerste hand te horen hoe je die felbegeerde baan in de mode bemachtigt. We onthullen nog niet álle sprekers, maar Nederlands topontwerper Claes Iversen en Marie Claire’s hoofdredacteur May-Britt Mobach zullen een college verzorgen én Emilie Sobels en Maddie Raedts van Fashiolista gaan je vertellen hoe jij jezelf als een raket de modewereld in lanceert.

Als je bent uitgenodigd, zien we je graag op maandag 9 september. Can’t wait!

Scoop! Op maandag 9 september zal Marie Claire tijdens de Fashion Masterclass ‘How I Got The Job In Fashion’ als eerste magazine in Nederland een live Hangout On Air vertonen op haar Google+ kanaal >