Editors Style Blog: beauty-bite

Beauty redacteur Maroesja vertelt je in haar nieuwste Office Style Blog álles over het eten van je facial. Leesvoer!

Lees ook

Beauty redacteur Maroesja vertelt je in haar nieuwste Office Style Blog álles over het eten van je facial. Leesvoer!

Laatst had ik het geluk om bij Cosmetics & Care in Amsterdam een facial uit te mogen testen van het Amerikaanse Organic Skincare merk Dr. Alkaitis. Hoewel de groep rawfoodies ook hier steeds groter wordt, de hele rawfood-lifestyle – dus ook je beauty routine erop aanpassen- is hier nog niet zo big als in bijvoorbeeld Californië.

De facial begint met het cleansen en lichtjes exfoliëren van mijn huid, so far niets bijzonders. Behalve dan dat dit gebeurt met producten die gemaakt zijn van rauwe ingrediënten (extracten die bij de productie nooit hoger dan lichaamstemperatuur worden verwarmd) en dat de ingrediënten een food grade quality-label hebben in plaats van een cosmetische certificering. Lees: het is eetbaar! Ze zeggen er overigens wel duidelijk bij dat het niet per se óók lekker smaakt. Dat je het weet.

office-style-blog-raw-food2Het masker – een groen goedje – gaat op mijn gezicht en de specialiste vraagt of ik een hapje wil. Ik neem een lik van het aangeboden lepeltje en het smaakt zoals “Mango Greens”, een van mijn favoriete raw smoothies die ik vaak bij de Superfood Store haal. Jum! En mijn huid? Die straalt.

Meer info? Voor de facial, check: www.cosmeticsandcare.com en www.alkaitis.com

Voor de raw food-smoothies, check: www.superfoodcentre.nl

Alle blogs van de MC redacteuren vind je hier >

Bij de opening van TOPSHOP in de Bijenkorf in Amsterdam zijn? Dat kan >

Laatste nieuws

Zie ook