MC Daily News: Film Fashion Fabulous in EYE

In de maand september staat EYE in Amsterdam helemaal in het teken van dé fashion forward films van de afgelopen honderd jaar met Film Fashion Fabulou

MC Daily News: Film Fashion Fabulous in EYE

Wat fantastisch, in de maand september staat EYE in Amsterdam helemaal in het teken van dé fashion forward films van de afgelopen honderd jaar. Tijdens Film Fashion Fabulous komen álle trendsettende iconen voorbij. Denk aan Grace Kelly in haar stijlvolle jurken in To Catch a Thief en de kanten, uitdagende tops van Madonna in Desperately Seeking Susan.

Sterren uit de mode-, muziek- en filmindustrie hebben altijd een grote invloed gehad op onze garderobe en kapsels. Daarom staan tijdens Film Fashion Fabulous de meest iconische fashion films op het programma, want het is de hoogste tijd om eens te bekijken wie de afgelopen honderd jaar verantwoordelijk waren voor onze looks. Pretty in Pink, Gilda, Clueless en Pretty Woman staan o.a. op de lijst. En dat verdienen ze ook.

Zet in je agenda: Nacht Bazaar mét de collectie van BOHO Londen >

Fashion Film Fabulous highlights

De hele maand kun je op verschillende avonden speciale highlights - inleidingen voor aanvang van de film - bezoeken waar grote namen in de mode (anno nu) hun zegje doen over hun favo fashion movie. Bovendien is de slotavond op 25 september met modeontwerper Bas Kosters er zeker eentje om in de agenda te noteren.

Bekijk het hele programma van Film Fashion Fabulous hier.