WIN! 10 x Beaver Bril zonnebrillen t.w.v. 54,95 euro

Van de laatste zonnestralen genieten, op een terrasje in de stad of onder de zomerzon? Dan komt deze kekke zonnebril van Beaver Bril goed van pas.

WIN! 10 x Beaver Bril zonnebrillen t.w.v. 54,95 euro

Of je nu van die laatste zonnestralen wilt genieten op een terrasje in de stad of nog een heerlijke vakantie naar de zon hebt gepland: een kekke zonnebril is jouw gadget. En als je al genoeg plastic exemplaren hebt, dan komt dit montuur van Beaver Bril (a.k.a. The Oregon) als geroepen.

Beaver Bril: The Oregon

Deze spiksplinternieuwe houten zonnebril van Beaver Bril heeft een rond montuur met sixties twist, maar is behalve retro ook zeer modern. Het montuur is gemaakt van de meest duurzame houtsoort, bamboe welteverstaan. Daardoor sleep jij sowieso een unicum in de wacht, want elk stuk hout heeft zijn eigen nerven en verkleuringen. Pluspunt: het is een ultralicht ding (lees: 20 (!) gram), wat ’m ideaal maakt voor hoge temperaturen.

Alle Beaver Brillen zijn geïnspireerd op bekende klassiekers, zo ook The Oregon met polariserende glazen. Wil jij zo'n model t.w.v. 54,95 euro?

Vul dan bliksemsnel dat winformulier in en laat ons weten of je een licht of donker montuur wilt winnen >

Fotografie: Davien Hulsman