MC Daily News: BOHO London op Nacht Bazaar

BOHO London is erbij tijdens de vierde editie van de Nacht Bazaar op 30 augustus in TrouwAmsterdam. Dat wordt shoppen tot we droppen, mét een cocktail

MC Daily News: BOHO London op Nacht Bazaar

BOHO London is erbij tijdens de vierde editie van de Nacht Bazaar op 30 augustus in TrouwAmsterdam. En daar zijn wij blij mee. De huidige collectie van het Nederlandse modelabel is ter plekke te koop en er zijn óók limited edition items die je in de webshop niet kunt krijgen. Dat wordt shoppen tot we droppen met een cocktail in de hand.

BOHO London

Linda Stulic, founder van BOHO London, maakt edgy kleding voor up-to-datemodepubliek. Lekker anders door materialen als veren en alpacawol, en comfybovendien. Tijdens Nacht Bazaar kun je de collectie voor één keer live zien envoelen, in plaats van online shoppen. Check de collectie van BOHO London in de webshop.

Bekijk snel de arty video over de signature kleur van de make-uplijn van Ellis Faas >

Nacht Bazaar

Op alweer de vierde editie van Nacht Bazaar kun je je haar laten knippen, cocktails drinken, shoppen, ijsjes eten, coffee table books kopen, tafeltennissen en vinyl scoren. Yay! Van 19:00 tot 22:00 uur kun je gratis naar binnen en daarna betaal je aan de deur voor de club. Vol is vol, dus wees op tijd!

Weten wie er naast BOHO London in de line-up staan? Dat zie je hier.

Nacht Bazaar, 30 augustus van 19:00 tot 00:00 uur in TrouwAmsterdam (Wibautstraat 127).