Shop met korting: nieuwe schoenencollectie met Invito kortingscode

Door het inslaan van de herfst-/wintercollecties ben jij straks winterklaar, dus voeg nu exemplaren van Invito - mét kortingscode - aan je collectie t

Lees ook

De september issues pronken in de schappen en dat betekent: een nieuw modeseizoen staat voor de deur. Door het inslaan van de nieuwste herfst-/wintercollecties ben jij straks winterklaar, dus voeg nu frisse exemplaren van Invito – mét korting – aan je collectie toe.

Of je nu gaat voor high heels, comfy schoeisel of een stel laarzen: bij Invito kun je ze scoren. En met de kortingscode van deze week krijg je maar liefst 20 % korting op de nieuwe collectie. Ga voor donkerkleurige items, zoals zwart, bruin, donkerblauw en bordeauxrood. De modellen variëren van sleehakken tot over the knee boots, en elke dag wordt de collectie uitgebreid. Benieuwd geworden? Bekijk dan snel de kortingscode van Invito*.

Kortingscode-Invito-shopping

Kortingscode Invito

Terwijl we genieten van de laatste zomerse zonnestralen, kun je je nu al haasten naar de winkels voor de herfst-/wintercollecties. Inspiratie nodig? Bij Marie Claire’s september issue krijg je nu een extra (gratis!) Styleguide, waarin de allerheetste wintertrends voor je op een rijtje worden gezet. En het belooft een extravagant najaar te worden met de kleur zwart in de hoofdrol. Schoenen die perfect bij dit thema passen, vind je ook bij Invito. Donkere kleuren worden gemixt met verschillende materialen, studs en andere metallic details.

*De kortingscode Invito geeft 20 % korting op de nieuwe collectie en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Stylediscount levert wekelijks codes aan voor Marie Claire bezoekers >

Laatste nieuws

Zie ook