TRIED & TESTED: H&M’s Style Advisor

Toptip voor working girls with an eye for style: H&M's Style Advisor. MC's marketing manager Maurien waant zich een ware vip in de H&M op De Dam.

Lees ook

Toptip voor working girls with an eye for style: de Style Advisor van H&M die je helpt je look te stylen. Marie Claire’s marketing manager Maurien waant zich een ware vip in de H&M op De Dam in Amsterdam.

H&M’s Style Advisor: ware vip-treatment

Maurien’s dag begint met een missie: ze wil iets anders, maar wel iets wat bij haar past (lees: een killer businesslook, maar wel mödisch). En daarvoor is de hulp ingeroepen van H&M’s Style Advisor Jolijn. Terwijl Jolijn op zoek gaat naar de ultieme outfit (en even later terugkomt met een rek vol fantastische kledij), leest Maurien de nieuwste Marie Claire. Dat is nou een ware vip-treatment.

Shopping experience 2.0

Het resultaat van dit shoptripje? Drie waanzinnige, kakelverse outfits van de Modern Classic collectie. Ook hebberig geworden? Shop de look zelf:

Style-Advisor-shopping-Maurien1. Blouse van chiffon € 24,95 2. Broek (loose fit) € 19,95 3. Fijngebreid vest € 19,95 4. Tricot jurk met dessin € 29,95 5. Jacquardgeweven jurk € 39,95

Style Advisor: je personal shopper

Of wil je zelf zo’n personal shopper voor een dag? Dat kan in geselecteerde H&M-winkels in heel Nederland. Wat je moet doen en hoe het in z’n werk gaat? Zo dus:

  • Bel met de H&M Style Advisor (06-516 704 33) en maak (vrijblijvend!) een afspraak.
  • Tijdens een kort gesprek in de winkel worden je wensen besproken, waarbij rekening wordt gehouden met je uiterlijk.
  • En terwijl de Style Advisor op zoek gaat naar kleding en accessoires, kun jij je – net als Maurien – een ware vip wanen (lees: een kopje koffie drinken en tijdschriften doorbladeren).
  • Je krijgt stylingtips tijdens het passen van de verschillende looks.
  • Et voilà! Daarna kun je met je nieuwe looks het pand verlaten. En ben je niet helemaal tevreden? Wees gerust: je bent niet verplicht tot het doen van een aankoop.

Maak je liever online gebruik van een Style Advisor? Dat kan ook: stuur een mailtje naar [email protected] met je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Benieuwd naar het hele verhaal van Maurien’s shopping experience? Haal dan vandaag de fonkelnieuwe Marie Claire in huis en blader snel naar pagina 76.

Laatste nieuws

Zie ook