Business Hotspot: &samhoud places

Deze zomer moet je bij & samhoud places aan de Oosterdokskade in Amsterdam zijn. Onlangs presenteerde het restaurant het nieuwe terras én zomermenu.

Business Hotspot: &samhoud places

De ideale werksituatie: met je laptop op een gloedjenieuw terras, snoet in de zon, genieten van een latte en op en top tweesterrengerechten. Klinkt goed? Dan moet je deze zomer bij &samhoud places aan de Oosterdokskade in Amsterdam zijn. Onlangs werd het nieuwe terras geopend en het zomermenu gepresenteerd. Wij zeggen: gaan!

Het zomermenu van &samhoud places staat in het teken van vakanties en verre reizen. Elk hapje van het tweesterrenmenu van chef Moshik Roth brengt je dan ook op verschillende vakantiebestemmingen. Denk aan St. Tropez, Londen, Alba, Havana én de duinen van Bloemendaal.

Dé remedie tegen overwerken? Heel simpel: neem een hond >

&samhoud places: hoogtepunten

Op een werkdag vol belangrijke meetings en deadlines, kun je ons tijdens de lunch of het diner wel blij maken met de pareltjes op het zomermenu van &samhoud places: van de cappuccino van zomertruffel en de langoustine Royal tot aan een ‘tarte fine’ van Sint Jakobsschelpen. Vegetarisch? Vrees niet. Er is namelijk ook een vegetarische variant op het menu.

Kijk voor de menukaart van de lounge en het tweesterrenrestaurant op de website van &samhoud places.

&samhoud places: Oosterdokskade 5, 1011 AD Amsterdam