Rock je werkdag! Leer de kunst van het presenteren

Altijd al de kunst van het presenteren onder de knie willen krijgen? Dan biedt de cursus 'Presenteer jezelf, durf te stralen' van Pauline van Aken uit

Rock je werkdag! Leer de kunst van het presenteren

Altijd al de kunst van het presenteren onder de knie willen krijgen? Dan biedt de cursus 'Presenteer jezelf, durf te stralen' van Pauline van Aken uitkomst. Leer hoe je boeiend (én relaxed) een presentatie houdt en rock je werkdag!

Leren presenteren

Houd je weleens een presentatie en wil je je skills graag naar een hoger niveau tillen? Hold your horses, want: dat kan met een online cursus van Pauline van Aken. Op deze manier kun je leren hoe je jezelf onderscheidt. Wat maakt jou uniek? Wat zorgt ervoor dat mensen graag naar jouw presentatie willen luisteren? Kom erachter hoe je je persoonlijkheid tijdens je presentatie kunt gebruiken om mensen te boeien, motiveren en inspireren.

Wie is Pauline van Aken?

Pauline van Aken is presentatie- en communicatiespecialist, presentatrice en auteur. Ze heeft diverse presentatoren van o.a. RTL 4, SBS6, Joop van den Ende en Radio 538 getraind. Ook geeft ze presentatietrainingen aan bedrijven zoals Rabobank, Rijkswaterstaat, Tommy Hilfiger en Philips. En met een online cursus kun jij nu ook alles te weten komen over Pauline's presentatietips. 

De online cursus bestellen? Dat doe je hier >

Plus: als je geïnteresseerd bent, dan krijg je ook een persoonlijk telefonisch adviesgesprek met Pauline van Aken.

Presenteren - wist je dat:

  • iedereen dagelijks bezig is met zelfpresentatie (bewust of onbewust);
  • een persoonlijke presentatie de meest invloedrijke manier is om mensen te bereiken en in beweging te brengen;
  • mensen bang zijn om een presentatie te houden, omdat ze onzeker zijn over hóe zij zichzelf presenteren (lees: de angst om in de spotlights te staan en te falen);
  • iedereen een unieke en inspirerende boodschap heeft, maar die niet altijd wordt overgebracht tijdens een presentatie vanuit het bewustzijn en persoonlijke kracht.

Alles over de persoonlijke presentatietips van MC's redacteur Jonna >

Meer weten over online leren en online workshops? Haast je dan naar www.ucourse.nl om nog meer uit jezelf te halen.