MC Daily News: zo krijg je het kapsel van Kate Moss

Op zoek naar een nieuw kapsel voor je werk of een hippig feestje? Aan de hand van deze twee video's creëer je stap voor stap Kate Moss-waardige lokken

Lees ook

Op zoek naar een nieuw, hot kapsel voor je werk of een hippig feestje? Rock je look met een kapsel à la Kate Moss. Ze stond model voor twee nieuwe Couture Styling-looks van Kérastase. En nu kun je zelf stap voor stap Kate-waardige lokken creëren aan de hand van twee opperhandige video’s.

Kapsel 1: Waves-to-Go Look

Een modern, fris en eenvoudig kapsel en: niet alleen geschikt voor de zomer. Volg deze vijf stappen en meet jezelf deze look aan:

1. Verdeel de Mousse Bouffante over de gehele lengte van je handdoekdroge haar.
2. Föhn het haar tot 80% droog.
3. Gebruik de Spray à Porter waarmee je jouw lokken om kunt toveren tot een heuse beach-bos. Houd, terwijl je sprayt, 10 tot 15 centimeter afstand van het haar.
4. Voor een au naturel look, gebruik je je vingers om beachy waves te maken. Rol hierbij het haar om je vingers. Let wel: föhn het haar droog als je dit doet, zodat de krullen blijven zitten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een krultang te gebruiken.
5. Tot slot gebruik je de Gloss Appeal spray voor een glanzende touch. 

Ontdek Luigi Murenu’s tutorial:

Kapsel 2: Virtuose Rise Look

Een chic en elegante look voor working girls. En jij kunt deze perfecte hairdo nu zelf creëren in slechts vier simpele stappen:

1. Verdeel de Forme Fatale gel in je handdoekdroge haar (let wel: niet in de haaraanzet).
2. Breng de Lift Vertige gel aan in de roots van je haar.
3. Föhn je haar.
4. Breng daarna de Laque Couture spray aan om je kapsel te fixeren. Et voilà!

Ziehier het fijne filmpje:

Op zoek naar meer inspiratie voor een fijn kapsel at the office? Zo creëer je in een handomdraai office proof vlechten >

Laatste nieuws

Zie ook