Shop met korting: je favo zomerschoenen met Sarenza kortingscode

De vakantie is begonnen en daarmee is het tijd om je koffer in te pakken. Nu kun je last minute de perfecte schoenen scoren met een Sarenza kortingsco

De vakantieperiode is voor de meeste working girls aangebroken en dat betekent: tijd om je koffer in te pakken om vervolgens van die welverdiende vakantie te genieten. Ben je alleen nog op zoek naar het perfecte paar schoenen dat je last minute in je koffer kunt stoppen? Zoeken is no longer needed met een exclusieve Sarenza kortingscode, hoezee!

Sarenza kortingscode

Met een exclusieve kortingscode voor Marie Claire lezeressen ontvang je € 15 korting* op schoenen uit Sarenza’s nieuwe collectie (let wel: de code staat pas vanaf maandag 29 juli online). Met een keuze uit meer dan zeshonderd merken, gratis bezorging en honderd dagen bedenktijd zal het vinden van een nieuw paar schoenen ongetwijfeld makkelijk worden.

Creëer jouw ultieme strandlook met deze gouden tip >

Bestemming onbekend

Lekker relaxen op het strand, backpacken door Azië, dansen op Ibiza of een citytrip naar het bruisende Barcelona: het maakt niet uit wat je bestemming is deze zomer. Voor elke trip kun je bij Sarenza namelijk geschikt schoeisel vinden. Wij sommen de ultieme tips voor je op:

  • strandvakantie: met een stel fijne slippers aan je voeten steel jij de show op het parelwitte strand en ’s avonds paradeer je in eyecatching sandalen over de boulevard.
  • backpacken: kies voor comfortabele sneakers waarmee je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen. Maar: vergeet niet slippers mee te nemen voor een relaxed dagje vertoeven aan zee.
  • feestvakantie: nachtenlang dansen op torenhoge sleehakken of pumps met plateau – zonder pijn te krijgen aan je voeten? Het kan.
  • citytrip: trek kekke loafers aan en je bent klaar om die nieuwe, buzzing stad te ontdekken.

Kortingscode-Sarenza-shopping

Pssst… vergeet niet om je espadrilles mee te nemen! Comfy en vrouwelijk tegelijkertijd, en: de musthave schoenen voor deze zomer.

*Met de Sarenza kortingscode profiteer je van € 15 korting op alle schoenen van de nieuwe (!) collectie bij een minimale besteding van € 100. De code is geldig tot 30 augustus 2013 en is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Stylediscount levert wekelijks codes aan voor Marie Claire bezoekers >

Laatste nieuws