Simone's Modeschool: strandlook, de heilige drie-eenheid

Fashion Director Simone Dernee geeft les in een actueel modethema. Ditmaal: de ultieme strandlook - ook wel bekend als de heilige drie-eenheid.

Simone's Modeschool: strandlook, de heilige drie-eenheid

Fashion director Simone Dernee geeft les in een actueel modethema. Ditmaal: de ultieme strandlook, ook wel bekend als de heilige drie-eenheid. 

In een vorige editie van Simone’s Modeschool gaf Simone bikinitips, maar een stunning strandlook vergt meer dan alleen een bikini. Zie daarom hier: de heilige drie-eenheid, waarmee je het strand omtovert tot een heuse catwalk. Kijk nu de kunst af en paradeer vol trots over het parelwitte zand.

1. Killer kaftanEen kaftan werkt als een trein voor ieder (kouwelijk) lichaam, want: superchic doch comfy. € 429,55 (Emamó)

2. Het is een teken!Een bikini met Aztekenprint, waarmee je ongetwijfeld de sier zult maken op je zonnebed. € 223,85 (Mara Hoffman) 

3. Spannend slippertjeKekke kruising tussen een slipper en een sandaal, met luidpaardprint. Niks lieflijks aan, en dat mag ook een keer. € 84,95 (UGG Australia via Vimodos)

En wil jij nog een extra twist geven aan je outfit? Maak er dan een viereenheid van met een heet hoedje (4). Handig: onwillig strandhaar schuif je onder deze zonnehoed en je look is meteen (weer) prijswinnend mooi. Plus: je weert tegelijkertijd uv-stralen. € 19,99 (Mango)

Op zoek naar de ultieme zonnebril? Wij zetten ze voor je op een rijtje >