WIN! 5 x GUSTAV jurkje t.w.v. 189 euro

De herfstcollectie van GUSTAV ligt al bijna te shinen in de kledingboetieks. Zo ook deze classy rock-je-werkdag-jurk. En hoe leuk: jij kan 'm winnen!

Lees ook

De zomer is nog maar net begonnen, maar de herfstcollectie van GUSTAV ligt al bijna te shinen in de kledingboetieks. Zo ook deze classy rock-je-werkdag-jurk. En hoe leuk: jij kunt hierin als eerste flaneren, want Marie Claire geeft nu vijf exemplaren weg!

GUSTAV

All the way from Denemarken: het buzzing kledingmerk GUSTAV. Deze kleding is gemaakt voor de zelfverzekerde vrouw die lekker door de wereld heen walst en wel houdt van een beetje exclusiviteit.

Het briljante van GUSTAV kleding? Buiten het feit dat het gewoon bloedmooie items zijn: je kunt een topje in een handomdraai van daywear in eveningwear omtoveren. Je hoeft alleen maar je comfi jeans te verruilen voor een chique rok of broek. Makkelijk toch?

WIN WIN WIN

En ja hoor, jij kunt deze dazzling dress winnen! What to do? Niet veel: vul even je maat en gegevens in en je maakt kans op deze GUSTAV jurk t.w.v. 189 euro.

Ja, ik wil als eerste in dit jaloersmakende GUSTAV jurkje paraderen  > 

Leg jouw office fashion look nu vast met deze multifunctionele Samsung GALAXY camera >

Laatste nieuws

Zie ook