Business Hotspot: SLA Amsterdam

SLA Amsterdam is dé splinternieuwe en bijzonder stijlvolle hotspot voor je business lunch! Bij SLA vind vind je veel gezonds voor een lange powerpiek.

Lees ook

Working girls, pay attention: SLA Amsterdam is dé splinternieuwe en bijzonder stijlvolle hotspot voor je business lunch! Bij SLA vind je namelijk gezonde salades, sappen, soepen én snacks die zorgen voor een lange, productieve powerpiek.

SLA heeft als motto EAT. SHARE. LIVE. en is de perfecte locatie voor een powerontbijt (voor als je een lange werkdag te gaan hebt) of superlunch (zodat je er nog even tegenaan kunt). Ook goed om te weten: er is gratis WiFi. En je kunt ook eten meenemen. Dus voor de harde (flex)werkers onder ons: je kunt het gezonde goedje ook mee naar huis of naar kantoor nemen.

SLA LAB
Ook té leuk: in het SLA LAB mag je meekijken en leren hoe op SLA-wijze gekookt wordt. Je kunt deze ruimte ook huren voor jezelf of je werk. Haast je naar SLA Amsterdam (en de gloedjenieuwe website), want vanaf vandaag zijn ze open. Zeven dagen per week (!), van 11:00 tot 21:30 uur.

Meer info vind je op ilovesla.com en like SLA op Facebook om op de hoogte te blijven van deze nieuwe, gezonde hotspot.

SLA Amsterdam, Ceintuurbaan 149, 1072 GB Amsterdam

SLA-Amsterdam-2

Beeld: Teska Overbeeke

Laatste nieuws

Zie ook