Festivaltip: Jam de la Crème

Jam de la Crème begon als Haags vriendenfeestje, maar inmiddels mogen we allemaal meegenieten. Houd zaterdag 20 juli dus een plekje vrij in je agenda!

Festivaltip: Jam de la Crème

Houd zaterdag 20 juli een plekje vrij in je agenda, want festival Jam de la Crème is echt het checken waard. 

Haags vriendenfeestje

Bij strandpaviljoen ZUID op het Scheveningse strand staan de fijnste Nederlandse artiesten, bands én dj’s te jammen en jij kan dat, met je tenen in het zand en wat te proosten in je hand, bewonderen. Het hete strandfestival Jam de la Crème begon zeven jaar geleden klein maar fijn als Haags vriendenfeestje, maar inmiddels mogen we allemaal meegenieten.

MC sprak tijdens festival deBeschaving met Inspiring Woman Maxime Barlag - zangeres van Mister and Mississippi: 'Ik ben altijd een tomboy geweest' >

Jam de la Crème: line-up

Als bandleden van Janne Schra, Mister en Mississippi, Rina Mushonga, Cirque Valentin, Splendid én Kytopia (just to name a few) hun muzikale messen slijpen tijdens Jam de la Crème, dan willen wij er natuurlijk bij zijn. Het festijn begint om 20:00 uur, maar ben je nou voor die tijd ook al in de duinen te vinden, dan kan het zomaar zijn dat één van de artiesten prompt onder je parasol belandt voor een korte akoestische sessie voor de camera van ZUBB Magazine. Here’s hoping!

Check www.jamdelacreme.nl voor meer info.

Wil je jouw ultieme boho festivallook winnen t.w.v. 500 euro? Check het hier >

Fotografie: Moos Wolfs