Shopfinder: Hutspot Amsterdam

Is het een winkel? Is het een atelier? Is het een showroom? Nope, het is conceptstore Hutspot Amsterdam. Zeker een bezoekje waard.

Shopfinder: Hutspot Amsterdam

Is het een winkel? Is het een atelier? Is het een showroom? Nope, het is conceptstore Hutspot Amsterdam. Het fijne van dit concept: alles wat je eksteroog spot, is te koop. Van kunst tot meubels. Van de lampen aan het plafond tot de sieraden in de vitrine.

Hippe toko

Dus zit niet alleen dat jasje zo fantastisch maar die stoel ook opperbest? Het is te koop. En in de zomer verandert het thema van de winkel gewoon weer. Benieuwd naar deze hippe toko? Vergeet dan niet deze video te checken, waarin je wordt meegenomen in de wereld van Hutspot Amsterdam:

Barbershop en accessoires

And that's not all: terwijl mannelijke klanten zich vanaf 1 juli in de pop-up barbershop van het Amsterdamse Barber vertoeven, kun jij accessoires en ander leuks (in gelimiteerde oplages!) shoppen van Hutspots eigen collectie aan de Van Woustraat. Denk aan: tassen, portemonnees, geurkaarsen, notitieboekjes en lampen. Een bezoekje brengen aan hotspot Hutspot Amsterdam? Dat kan! Haast je dan naar het volgende adres.

Hutspot Amsterdam: Van Woustraat 4, 1073 LL Amsterdam