Shop met korting: zomerjurkjes met AndOtherBrands kortingscode

Het zomerweer lijkt er nu écht aan te komen en dat betekent maar één ding: het zomerjurkjesseizoen is aangebroken. Je bent zomerklaar met deze korting

Lees ook

Het zomerweer lijkt er nu écht aan te komen en dat betekent maar één ding: het zomerjurkjesseizoen is aangebroken. Haal nu deze items in huis en get ready for summer!

Voor elke gelegenheid is er een gepast jurkje te vinden; een bloemetjesexemplaar voor een zonnige middag in het park, een wat chiquer jurkje voor de ultieme office fashion look en een smashing cocktailjurkje.

‘Hello summer’ in je garderobe

Mis je nog een aantal jurkjes in je summer wardrobe? Ziehier, de oplossing: met de AndOtherBrands kortingscode kun je bij Oasis de leukste items scoren in de sale. Plus: je krijgt – hoe fijn – nog eens 15% extra korting. Voor vrouwelijke jurken en tijdloze exemplaren ben je bij dit Britse merk aan het juiste adres, maar je kunt ook met tops, blouses, schoenen en accessoires aan de haal gaan die door het in-house design team zijn ontworpen.

Oasis

Stap je de zon in? Lees de tips van beautyredacteur Maroesja en smeer ‘m >

Mix and match

Heb je budget over, de smaak te pakken of snak je naar meer na die kortingscode? Maak je look compleet met de juiste sieraden en you’re ready to go. Onze tips voor verschillende zomerlooks:

  • festival: het festivalseizoen is in full swing. Ga voor een jurk met bloemenprint in combinatie met boots en een leren tasje.
  • strand: trek een kleurrijke maxidress, eyecatcher zonnebril en slippers maar uit de kast voor de zomerzon. En: een mooie hoed mag zeker niet ontbreken.
  • office: kies een zakelijke, doch vrouwelijke look met mooie high heels en een designertas. Niet al te zomers weer? Ga voor een blazer.

Stylediscount levert wekelijks codes aan voor Marie Claire bezoekers >

Laatste nieuws

Zie ook