MC Daily News: Wooden Floor Dress by Antoine Peters

Ooit een jurk gezien waar je legaal op mag staan? De mix van ‘het normale’ met arty ideeën van Antoine Peters heeft geresulteerd in de Wooden Floor Dr

MC Daily News: Wooden Floor Dress by Antoine Peters

Ooit een jurk gezien waar je legaal op mag staan? De mix van ‘het normale’ met de arty ideeën van Antoine Peters heeft geresulteerd in de Wooden Floor Dress.

Ook zo benieuwd naar de fabuleuze modetentoonstelling Couture Grafique met onder andere stukken van Viktor & Rolf?

Deze crea bea-uiting kwam tot stand toen hij de vrije hand kreeg om de cover voor You Are Cordially Invited te ontwerpen.

De glossy wil een breder publiek bereiken met hedendaagse kunst, en daar draagt ‘de houten grond jurk’ zeker toe bij. Neem je geengenoegen met alleen de foto op het magazine, ga dan naar Salon/Kant. Een initiatief van Amsterdamse musea en particulieren waarbij alles draait om kant – met creaties van ontwerpers, vormgevers en kunstenaars die werken met antiek en hedendaags kant. Hier kun je de jurk in real life bewonderen, en misschien mag je er wel even op staan.

Je kunt de expo en de jurk van Antoine Peters van 26 juni t/m 18 augustus aanschouwen, van wo t/m vr van 13.00 - 17.00 uur in de ViaHenri project space aan de Henri Polaklaan 13 in Amsterdam.