MC Daily News: Smart in Fashion over duurzaamheid

Tijdens de Modemiddag Smart in Fashion staan mode, maar ook mens én milieu centraal. Tijdens de MoBA zal het event gaan over het verduurzamen van mode

MC Daily News: Smart in Fashion over duurzaamheid

Mode is magisch, maar wordt helaas voor mens én milieu nog vaak onder slechte omstandigheden geproduceerd – denk bijvoorbeeld aan het drama in Bangladesh. De Modemiddag Smart in Fashion klinkt ons vrouwen met een hart voor mode dan ook als muziek in de oren. Smart in Fashion wordt georganiseerd tijdens de vijfde editie van de Mode Biënnale Arnhem op 30 juni en zal helemaal gaan over het verduurzamen van de fashionindustrie.

WIN! 15x2 passe-partout-tickets voor de Mode Biënnale Arnhem >

DebatLABB

Tijdens het DebatLABB praten those in the know over wie welke verantwoordelijkheden zou moeten nemen om te zorgen dat ‘duurzame mode’ groeit. Er wordt trouwens niet alleen gepraat: er zijn ook drinks & bites en fijne dj-tunes. En na het debat kun je in de ‘Meet the Maker’ modesalon de nieuwste innovaties in duurzame fashion én hun makers zien.

Fashionitems

De hothippe fashionitems van de DebatLABB-deelnemers zijn na afloop te koop. Christiaan Maats verkoopt er zijn OAT Shoes, Emily Hermans haar kledinglijn ‘Idem MLY’ en Marieke Eyskoot haar boek ‘Talking Dress’.

Wees 30 juni welkom in Showroom Arnhem tijdens de Modemiddag Smart in Fashion, van 13:30 uur tot 17:00 uur en – heel fijn – de toegang is gratis. Wel even je ticket boeken via www.moba.nu.